De uitknop bedien je zelf!

Onze telefoon. Wat ooit bedoeld was om ons leven makkelijker te maken is nu (soms) onze grootste vijand. Het is een bron van onrust. We krijgen er stress van. We staan nooit even stil. Velen van ons worden er door beheerst. Ons brein schiet alle kanten op. En de grap is, dat doen we zelf. Er is een mooie uitspraak die luidt: “Het mooiste knopje van de telefoon is de uitknop”. Zet je telefoon eens uit. Want ook de afhankelijkheid met je telefoon creëer je zelf. En vaak weten we niet hoe we met dat ongemakkelijke gevoel moeten omgaan als hij even uitstaat. Probeer het eens. En trakteer jezelf op iets leuks. De kracht van doorzettingsvermogen om dit te kunnen is het vertrouwen in jezelf. #zelfbediening #zelfregie #zelfontspanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.