Ontploeteren

Herken je dat? Je wordt ’s ochtends wakker en meteen al chagrijnig bij het idee wat er allemaal moet gebeuren. Je leven zit dichtgetimmerd met to-do lijstjes. Zelfs je sociale activiteiten staan erop. Je hebt altijd haast. Als mensen vragen hoe het gaat zeg je standaard: druk. Je bent dagelijks bezig met voldoen aan verwachtingen en je weet niet meer hoe je op de bank kunt zitten zonder telefoon of Netflix. Tijd om te ontploeteren….

Maar hoe dan? Zorg ervoor dat je je rommel in je leven opruimt. En met rommel is eigenlijk alles wat overhoop ligt. Dus spullen, contacten, gedachten, gevoelens. Zie het als een mooie voorjaarsschoonmaak. Maak een plan en ga actief aan de slag met alles wat jouw leven rommelig en onrustig maakt. Lukt het niet alleen? Vraag hulp van je omgeving, van je werk of van een coach.

#zelfregie #zelfontspanning #zelfzorg #zelfbewust-zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.