Omgaan met lastig gedrag op de werkvloer!

Wist je dat een groot deel van jouw werkplezier verdwijnt door de weerstand en het lastige gedrag van anderen? Gisteren mocht ik een training verzorgen over omgaan met weerstand & lastig gedrag op de werkvloer. Ja, je leest het goed. Op de werkvloer. Veel medewerkers weten niet meer goed hoe zij hiermee om moeten gaan en kwamen dat leren. Je herkent het vast. Die ene collega die overal ‘ja maar’ op zegt of die collega die jou overal in de cc toevoegt, je team die niet mee wilt met een nieuw idee en gaat duiken achter ‘de directie’ of de boel gaat vertragen, je leidinggevende die een misplaatste grap of ten koste van iemand aardig gevonden te worden. Kortom, hoe ga je dit gesprek aan waar jij je grens aangeeft maar mét behoud van relatie? Dat gingen we oefenen. En we begonnen bij ons brein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.