Achter de feiten aan hollen doe je Zelf

Je probeert bij te blijven met je huidige werkzaamheden. Tegelijkertijd is de hele werkende wereld verandert. Er gelden nu andere regels. De hele organisatie van je werk is nu veranderd door thuiswerken. De combinatie met werken en thuisonderwijs geven of te maken hebben met collega’s die thuisonderwijs geven is nieuw. Dit zorgt ervoor dat je soms het gevoel hebt dat je voortdurend achter de feiten aan holt. Je wordt ingehaald door het nieuws, je kijkt weer op je telefoon, je belafspraak loopt uit, de teams/skype verbinding loopt vast maar je doet wat je kan. Toch voel jij je aan het einde van de dag ontevreden over wat je nou feitelijk hebt gedaan. Herkenbaar? Achter de feiten aan hollen doe je zelf. Dus stop daarmee. Accepteer dat je doet wat je kan. Wees vriendelijk naar jezelf, net als naar je collega’s/klanten/opdrachtgevers/partners die er nu ook het beste van proberen te maken. Blijf lachen om de blunders (want je bent aan het leren buiten je comfortzone) en geniet (als dat al lukt) van wat het je oplevert (extra tijd samen, meer ontspannen starten in de ochtend, geen file onderweg, een rustige wandeling tijdens de lunch?). Want juist in deze tijd is het ook mogelijk om over de kop te gaan door je eigen verwachtingen. Zorg niet dus niet alleen goed voor elkaar (op afstand) maar ook goed voor jezelf. #zelfontspanning #zelfregie #zelfzorg #zelfinontwikkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.