Nerd-alert

Wat word ik blij van het volgen van een opleiding. In jezelf investeren, nieuwe mensen leren kennen en bezig zijn met je vak. Heerlijk om weer een frisse wind door mijn werkwijze te laten gaan en mijn technieken toolbox meer te vergroten en te verdiepen om nog beter af te stemmen op de behoeften mijn coachee.

Ik ben begonnen met de ACT opleiding. De kern van ACT is dat zinvolle actie het leven verrijkt én dat het vechten tegen onvermijdelijke zaken uiteindelijk ten koste gaan van een waardevol leven. Daarom leren mensen bij ACT om bewust te handelen naar hun waarden en zaken te accepteren waar ze minder invloed op hebben, zoals hun emoties en gedachten. De eerste fysieke lesdag was een feit én ook dat was heel fijn. Leren zonder MSteams, Zoom of beeldscherm draagt ook bij aan mijn leerplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.