Aan de slag met geïmproviseerd whiteboard

Tijdens de online trainingen die ik afgelopen weken mocht verzorgen merkte ik dat ik zelf behoefte had aan wat meer “3D beleving en beweging”, omdat A: ik het zelf ook leuk mag blijven vinden én om de energie in de groep hoog te houden B) om het interactiever te maken en de betrokkenheid te vergroten C) om gedeelde betekenis te krijgen over thema’s en onderwerpen. Zodoende ben ik #zelf mijn eigen whiteboard-op-strijkplank-thuiswerk-toolkit gaan bouwen om letterlijk meer opties te hebben. En dat loont. Enkele reacties uit de trainingen: Duidelijk, verfrissend, energiek, fijne afwisselende werkvormen, afwisselend, het viel 300 procent mee, agressie kan dus ook online, aangenaam verrast, voorkeur voor fysiek maar een prima alternatief, kleine groepen is heel fijn veel meer diepgang daardoor, de vragen waren goed, de werkvormen vernieuwend en je komt zelf tot nadenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.