Het fitte brein

Afgelopen donderdagavond 19 november organiseerde Het Fitte Brein een webinar over ‘Prikkels’.  Dr. Tanja Nijboer (Senior Onderzoeker en Universitair Hoofddocent) doceerde over prikkels en overprikkeling. Margôt Ros, actrice en ervaringsdeskundige. Een aanrader om te kijken als je zelf last hebt van prikkels en/of als je werkt met mensen die deze term gebruiken en je er meer over wilt weten. Eye-opener voor mij (geen spoiler alert) was vooral dat overprikkeling niet enkel van buitenaf hoeft te komen en dat gedachten (die nogal eens heftig, veel en vaak aanwezig kunnen zijn) ook overprikkeling zijn. Terugkijken? Dat kan. Klik hier

https://www.hetfittebrein.nl/prikkels/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.