Zelfontspanning staat je goed

Als er 1 ding is wat we in 2020 hebben geleerd is het wel hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Letterlijk qua gezondheid maar ook qua balans en ontspanning in deze nieuwe werkwereld. Ook heb je wellicht ervaren hoe lekker (het soms) is om begrensd te zijn in je mogelijkheden en te ontspannen in de eenvoud. Hoe blij je misschien wordt van dat ene wandelingetje, dat boek waar je nu tijd voor hebt of hoe je ineens een verstofte hobby hebt teruggevonden. Kortom. Die zelfontspanning staat je goed. Nu wordt het de kunst om in 2021 het vast te houden als de wereld weer open gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.