Begrijpen van organisatiegedrag

De afgelopen weken mocht ik als trainer deelnemen aan de module: Begrijpen van Organisatiegedrag voor de opleiding Bedrijfskunde & Management aan Avans Deeltijd. De thema’s: onderzoeksvaardigheden, ethiek, organisatiepsychologie, verandermanagement én persoonlijk leiderschap kwamen aan bod en de studenten brachten dat afgelopen allemaal bij elkaar in een mooie pitch over wie zij zijn en waar zij voor staan. Daar was ik als beoordelaar getuige van én wat heb ik genoten van de groei, de kijkjes in alle organisatiekeukens, de creativiteit en de mooie gelijkwaardige gesprekken over de studenten zelf & organisatiegedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.